Over ons

Over Ingrid

Na mijn studie heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als consultant en manager in de Werving & Selectie branche. Via mijn man, Tim, ben ik betrokken geraakt bij Panasj en Voetjebal. Door mijn rol daar ontdekte ik waar mijn kracht, interesse en drijfveren zitten! Oké, misschien ook omdat ik zelf twee opgroeiende zonen heb. In elk geval raakte ik getriggerd door kinderen en jongeren en hun ontwikkeling. Hoe komen ze in beweging en hoe komen ze in hun kracht? Dat was de reden om de post-HBO opleiding tot kinder-en jongerencoach te volgen en mijn eigen coachpraktijk te starten. De afgelopen jaren heb ik me verder verdiept in studiecoaching en studiekeuzecoaching. Ik heb veel op scholen rondgelopen als (leer)coach en onlangs als interim docent op het Niftarlake College. Steeds zag ik bevestigd dat hoofd, hart en lijf alledrie goed op orde moeten zijn om tot leren en presteren te komen. Dat is altijd mijn uitgangspunt in mijn werk bij de Homeworkgym!

Over Kylian

Naast en tijdens mijn opleiding (ALO) heb ik altijd veel met kinderen gewerkt. Bij hockeyschool Panasj, op stages in PO & VO en op de voetbalvelden…
Nu mijn opleiding afgerond is haal ik superveel plezier uit werken met jeugd. Ik ben als een vis in het water als gymleraar op een school en leid met groot plezier en passie sportkampen. Dat is gelukkig allemaal heel goed te combineren is met de Homeworkgym. Want toen ik daarover hoorde was ik meteen verkocht. Bewegen, spelen en sporten tijdens je huiswerk(begeleiding) is iets wat ik vroeger graag had gedaan. Het is natuurlijk al langer bekend dat bewegen en leren een goede combinatie is, maar dat zie je (nog) niet zoveel in de praktijk. Ik ben dus erg enthousiast om hier mijn bijdrage aan te leveren, uiteraard met mijn kennis als leraar maar vooral ook gewoon als persoon, omdat ik heel erg geloof in het concept!