Homeworkgym breidt diensten uit

7 februari 2020Ingrid landmeter

kiewijs.nlKiezen voor een studie, is een studie op zich.
Daarom is er Kieswijs!

“Was Kieswijs er maar geweest toen ik zelf ooit een studie moest kiezen”, was het eerste wat ik dacht toen ik met Kieswijs in aanraking kwam. Zeker in retrospectief (ja dat is altijd makkelijker he?! :-))  had me dat waarschijnlijk heel wat twijfel en keuzestress bespaard.

Dat studiekeuze soms een worsteling is, niet alleen voor aankomend studenten maar ook voor hun betrokken ouders, zal vast herkenbaar zal zijn. Want de keuze voor een studie lijkt soms wel een studie op zich. Dat is de reden waarom ik samen met collega Katy den Tex nu Kieswijs in de regio Maarssen/Bilthoven introduceer. Voor mij voelt het als een min of meer logische uitbreiding van mijn werkterrein.

Naast de Homeworkgym (www.homeworkgym.nl) waar ik veel bezig ben met jongeren en leren aan het begin van hun middelbare schoolloopbaan, is het fantastisch om ook van betekenis te zijn in het vervolgtraject als opmaat naar een geschikte studie!

Wat is Kieswijs nou precies?

Even in het kort: Kieswijs helpt een studie te kiezen die bij je past; de Kieswijsanalyse® brengt jouw talenten in kaart, de adviseur geeft jou richting en jij maakt de keuze. Zo neem je met plezier gericht je eigen besluit. WEES WIJS, KEN JEZELF, KIESWIJS!

We werken met een gevalideerde testmethode die al 15 jaar hulp biedt bij het bepalen van een passende studierichting. Inmiddels heeft Kieswijs, met zo’n 20 adviseurs door het hele land, al heel wat aankomend studenten geadviseerd.

Groot voordeel als ik me een beetje inleef in het puberbrein: Het is superefficiënt! Je maakt de Kieswijsanalyse® online, dat kan dus overal, daarna maken we een afspraak  en kom je bij één van ons langs voor een gesprek en na een uur schuiven je ouders aan. Na het gesprek krijg je een persoonlijk verslag met daarin de uitslag van jouw Kieswijsanalyse® en een gericht studieadvies. Niks eindeloze hoeveelheid gesprekken. Fijn toch?

Bel, mail of app gerust als je meer wilt weten of wilt aanmelden.
ingridlandmeter@kieswijs.nl
06-54912414
www.kieswijs.nl/kieswijsanalyse-studiekeuze/

 

Terug naar blogs